TÄVLA i VÄRLDENS STÖRSTA VINTER SPEL

Mario & Sonic är tillbaka med alla dina favorit figurer, inklusive några nya ansikten, när du går till snön och isen i över 25 adrenalin-pumpandes vinter event!


I detta spel kan du även i14 olika event, använda din balance board (säljes separat)

Mario och Sonic tar sig an skidbackarna med alla sina vänner.

Välj bland flera välkända spelkaraktärer, inklusive ett par nya ansikten, och gör dig redo för en spännande resa fylld av is och snö till Vancouver och Whistler, som är värd för Vinter OS 2010. Värm upp musklerna, gör dig redo med din balansbräda och gå för guld på Wii eller Nintendo DS! 

Massor av evenemang: 
Förbered dig på att tävla i de olympiska vinterspelen med dina vänner och familj! Olika Dream Events erbjuder överraskande objekt och nya karaktär specifika rörelser för de olika deltagarna. Slipa dina samarbetskunskaper med det nya samtidig kooperativa spelläget på Wii och få ditt lystmäte i head-to-head spelläget i de mest populära tävlingsevenemangen på Wii eller Nintendo DS. 

Välj din favorit bland Mario och Sonic karaktärerna: 
Spela som din favoritfigur från Mario och Sonic's värld, inklusive Luigi, Tails, Yoshi, Knuckles, Peach och Amy, alla med unika rörelser och egenskaper. Den här gången har även några nya ansikten lagts till som Donkey Kong, Metal Sonic, Bowser Jr och Silver.

Lättanvända kontroller: 

- Wii: Simulera verkliga rörelser med intuitiva kontroller på Wii Remote / Nunchuk och Wii Balans bräda. Ta dig fram på skridskor, skidor eller snowboard hela vägen till ära, med singel- och flerspelar möjligheter (tävlings mot andra och kooperativa läge) som erbjuder glä

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme

Mario & Sonic, Olympic Winter Games

  • Tillverkare SEGA
  • Artikelnummer:5055277000913
  • Tillgänglighet:1
  • 150kr

  • Exkl moms:120kr

Taggar: Mario & Sonic, Olympic Winter Games, Wii